Voor een beter werking, gelieve het scherm te draaien (landscape)

Wie zijn wij

Hermic BV is een groothandel in ijzerwaren, betonartikelen en kunststofonderdelen voor de tuinwereld, bouwmarkten en ijzerwarenhandel. Wij staan bekend om onze kwaliteit, snelle levertijd en zeer concurrentiële prijsstelling. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ook goed inspelen op de wensen van onze klanten. Jaarlijks voegen we tal van nieuwe artikelen toe aan ons assortiment. We willen te allen tijde een betrouwbare en professionele partner zijn voor onze klanten.


Sinds 2019 is deze totaal vernieuwde website online gebracht alsook webshop-integratie voor onze vaste dealers. We willen onze klanten hiermee meer inzicht en transparante informatie geven in ons steeds breder wordende assortiment. De webshop zorgt ervoor dat het gemakkelijker wordt voor u als klant om uw bestellingen samen te stellen. 

De webshop is enkel toegankelijk voor onze dealers. We blijven onze marketingstrategie dus trouw: B2B. Verkoop aan particulieren is niet mogelijk. Hebt u interesse om ook dealer te worden? U kunt uw aanvraag steeds sturen naar het volgende emailadres: info@hermic.be

Om uw bestellingen te leveren, werken wij samen met externe partners. Deze zorgen dagelijks voor de distributie van onze artikelen doorheen heel Europa.

Hebt u als klant opmerkingen over onze artikelen, dan kunt u steeds contact met ons opnemen.
Wij hopen op een aangename en langdurige samenwerking!

Het Hermic-Team.