Wie zijn wij

Hermic BV is een groothandel in ijzerwaren, betonartikelen en kunststofonderdelen voor de tuinwereld, bouwmarkten en ijzerwarenhandel. Wij staan bekend om onze kwaliteit, snelle levertijd en zeer concurrentiële prijsstelling. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ook goed inspelen op de wensen van onze klanten. Jaarlijks voegen we tal van nieuwe artikelen toe aan ons assortiment. We willen te allen tijde een betrouwbare en professionele partner zijn voor onze klanten.


Hermic BV is opgericht in 1994. Dit jaar bestaan we 25 jaar en zijn we zeer trots om onze totaal vernieuwde website te lanceren. We willen hierbij meer inzicht en duidelijker informatie geven in ons brede assortiment. De website zal ervoor zorgen dat het gemakkelijker wordt om uw bestellingen samen te stellen. 

De webshop is enkel toegankelijk voor onze dealers. We blijven onze marketingstrategie dus trouw: B2B. Verkoop aan particulieren is niet mogelijk. Hebt u interesse om ook dealer te worden? U kunt uw aanvraag steeds sturen naar het volgende emailadres: info@hermic.be

Om uw bestellingen te leveren, werken wij samen met externe partners. Deze zorgen dagelijks voor de distributie van onze artikelen doorheen heel Europa.

Hebt u als klant opmerkingen over onze artikelen, dan kunt u steeds contact met ons opnemen.
Wij hopen op een aangename en langdurige samenwerking!

Het Hermic-Team.